Ajakfeltöltés hyaluronsavval a gyönyörű telt ajkakért

0
209
Ajakfeltöltés hyaluronsavval a gyönyörű telt ajkakért

Az arc egyik hangsúlyos és vonzó része az ajkakban rejlik, amely gyakran kulcsa az önbizalomnak. Alakja, vonásai, teltsége teljes mértékben egyedi, sokszor szépen illeszkedik az arc karakterisztikájához, azonban nem mindenki születik számára tetsző szájjal. Lehet az aszimmetria vagy éppen az ajkak vékonysága, ami zavarja viselőjét, azonban a hyaluronsavas ajakfeltöltés Budapest városában könnyen segíthet ezen a problémán.

Hogyan történik a kezelés?

A hyaluronsav egy a szervezetünk által is termelt kenő- és töltőanyag, amely testszerte megtalálható, és jelentős szerepet játszik a bőr feszességét és rugalmasságát illetően. Idővel azonban csökken a mennyisége, így a megereszkedett bőr petyhüdtebbé, ráncosabbá válik. Egy kis külső segítséggel azonban könnyedén pótolható a hiányzó hyaluronsav, mi több, ajakformázásra is kiválóan alkalmazható.

Adott pontokba injektálva a hyaluronsav óriásmolekulái vizet kötnek meg, így lassan, de biztosan varázsolják az ajkakat teltebbé és vonzóbbá. Természetes anyag lévén nem kell allergiás reakciótól tartani, a tűszúrások nyomai pedig hamar láthatatlanná válnak. Az ajakfeltöltés Budapest területén igen gyakori szépészeti beavatkozás, nem véletlenül terjedt el róla, hogy egy ebédszünetben is megvalósítható.

Miért olyan népszerű az ajakfeltöltés Budapest térségében?

  • Természetesség: Szervezetazonos anyag, amelyet mi magunk is termelünk kisebb-nagyobb mértékben. Idővel ismétlő kezelés hiányában lebomlik a plusz befecskendezett mennyiség, így nincs életen át tartó elköteleződés sem.
  • Biztonságos: Az ajakfeltöltés Budapest városában tapasztalt szakemberekre bízva nem csak az esztétikus végeredmény, hanem a megbízható kivitelezés is garantált.
  • Testreszabott kezelés: Mint a legtöbb szépészeti beavatkozás esetén, ezesetben is az arc karakterisztikájához mérten kerülnek meghatározásra a bioesztétikai pontok, ahová a töltőanyag kerül beinjektálásra.
  • Minimális regenerálódási idő: A kezelést követően néhány szabály betartásával visszatérhetsz a mindennapi teendőkhöz, miközben ajkaidban dolgozik a hyaluronsav.
  • Azonnali eredmények: Már a feltöltést követően is szemmel láthatóvá válik a változás, az ajkak végleges teltségüket nagyjából 1-2 hét után fogják elérni.

Russian Lips: ha extrémebb ajakfeltöltésre vágysz!

Az elmúlt évek népszerű trendje a Russian Lips ajakfeltöltés, amely intenzíven telt, szív alakú ajkakat eredményez. A kezelés szintén hyaluronsavval történik, a száj megfelelő pontjait feltöltve igazán nőies, telt végeredmény érhető el. Nem igényel elő- vagy utókezelést, és ugyancsak kivitelezhető közel 30 perc alatt. Néhány dolgot azért nem árt betartani, hogy a töltőanyag ne vándoroljon el a helyéről, például kerülni kell a rágózást, ajak harapdálást és nyomkodást, valamint a szűk szájjal rendelkező flakonokból/üvegekből történő ivást.

Ha éppen barátkozol a hyaluronsavas ajakformázás gondolatával, érdemes tapasztalt orvost keresned, aki hozzáértéssel és gyakorlott kezekkel végzi a munkáját. Az ajakfeltöltés Budapest szépségiparának népszerű eljárása, amelyet az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum is előszeretettel ajánl leendő vendégei számára.