Milyen férfi cipőt viseljünk nyáron?

0
34

Nyaranta sok esetben fejtörést okozhat, hogy vajon milyen cipőben érdemes útnak indulni. Amikor nagy a meleg, akkor minden esetben javasolt a jól szellőző megoldás, a sneaker, a szandál, de persze az adott esemény, szituáció felülírhatja ezeket a dolgokat. Legyen szó egy fesztiválról, munkáról, kirándulásról, esetleg nyaralásról, mindenhol mások lesznek az igényeink.

Az alábbiakban eláruljuk, hogy férfiként mit érdemes viselni a forró nyári napokon, amikor legszívesebben semmit sem vennénk fel.

Alkalomhoz illő cipők

Mindenki találkozott már hosszú szárú zoknis, szandált viselő férfival. A két ruhadarab ritkán illik össze, így ezt a párosítást ebben az évben is érdemes elkerülni. A nagy szerencse, hogy az utóbbi években még az üzleti megjelenéssel kapcsolatos elvárások is lazultak. Ennek köszönhetően a Skechers férfi cipő szinte minden alkalommal megállja a helyét. Választhatjuk kötetlenebb üzleti megbeszélésekhez, ebédekhez, hiszen sok esetben helyettesítheti az alkalmi cipőket.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy az adott öltönynek vagy vászonnadrágnak milyen a színe, a fazonja, az anyaga. Egy szimpla papucsot még mindig inkább csak a strandon érdemes viselni, semmiképpen nem a munkahelyen. A sneakerek azonban kényelmes alternatívát jelentenek olyan napokon, amikor nem komolyabb üzleti tárgyalást folytat az ember. Szerencsére bőven akad utcai férfi cipő, amik közül válogathatunk, így könnyedén megtalálhatjuk a hangulatunkhoz és az eseményhez passzoló darabot.

Nyári cipők férfiaknak

Ahogy télen, ősszel és tavasszal, úgy nyáron is az adott körülményeknek legjobban megfelelő lábbelit kell kiválasztani. Napjainkban már számtalan fazonú és színű változat kínálkozik a férfiak számára. Ma már nem csak a hölgyek számára elérhetőek az elegáns, a sportos, a könnyed nyári lábbelik.

A legtöbb szabadidős tevékenységnél nem elvárás, hogy elegáns legyen az adott darab. Egy nyári esti sétához sokkal lényegesebb, hogy az adott lépő kényelmes, tartóssági szempontból is megfelelő legyen. Ki akarja úgy tölteni az estét, hogy már a harmadik lépésnél rosszul érzi magát? A Skechers mindig jó megoldás, hiszen több színben és mintával kapható, így gyorsan megtalálhatjuk a ruhánkhoz passzoló darabot.

Tényleg a divat mondja meg, hogy kik vagyunk?

Azok az emberek, akik a vásárlás során a tartósságot és a kényelmet tartják szem előtt és nem a divatot, mindig jobban járnak. Bár tény, hogy van olyan esemény, amikor nem engedhetjük meg magunknak a laza kinézetet, azért az idő nagy részében bátran viselhetünk sneakereket.

Szerencsére a férfi nyári cipők esetében sem lesz szükség kompromisszumra, hiszen itt is bőven akad tartós, kényelmes, stílusos lábbeli. A legfontosabb tehát, hogy színben és fazonban illeszkedjen a ruhához. Egy rövid szárú cipőhöz és rövidnadrághoz pedig véletlenül se vegyünk fel hosszú szárú zoknit.