Botox kezelés a ráncok ellen: a fiatalosabb bőr titka

0
33

Az idő kegyetlenül hagyja nyomát az arcunkon, például szarkalábak és vízszintes ráncok formájában homlokon és a szemöldökök között. Amikor szembesülünk ezekkel a nem kívánt jelekkel, könnyen érezhetünk elégedetlenséget.

Szerencsére az esztétikai orvoslás fejlődésével új utak nyíltak meg az öregedés jelei elleni küzdelemben, amelyek teljesen biztonságosak.

A botox kezelés az utóbbi időben kiemelten népszerű lett ezen eljárások körében, hiszen amellett, hogy képes kisimítani a mimikai izmok által okozott ráncokat, még friss és fiatalosabb megjelenést is kölcsönöz nekünk, mindezt úgy, hogy arcunk és vonásaink természetesek maradnak, és felépülési időre sincsen szükség.

Amit Önnek is tudnia kell a botox kezelésről

Ez a minimál invazív eljárás szinte fájdalommentesen történik, egy vékony injekciós tű segítségével, amelyek a ráncok képződéséért felelős izmokba juttatja el a hatóanyagot, amely csak és kizárólag a bejuttatás helyén fejti ki a hatását.

Az eljárás alapja az, hogy ezen izmok működése ideiglenesen blokkolásra kerül, ezzel megakadályozva a további ráncok megjelenését.

A botox kezelés menete

  1. A konzultáció során orvosa felméri adottságait, megismeri elvárásait és személyre szabott kezelési tervet készít.

  1. Ezután megtörténik a tisztítás, majd az orvosa beadja az injekciókat direkten a kezelendő területekre.

  1. Az eljárás mindösszesen 10-15 percet vehet igénybe, amelyet követően nincs szükség felépülési időre.

A kezelés hatása általában 10-14 nap után teljesedik ki, de már néhány nappal az eljárás után is tapasztalhatunk pozitív változást. A kezelés eredményeképpen a mély ráncok halványodnak, simulnak.

Az izomműködés az eljárást követően fokozatosan helyreáll, 3-4 hónap alatt szűnik meg átlagosan a kezelés hatása, de sokan beszámoltak már ennél hosszabb időszakról is.

A botox kezelés biztonságosan megismételhető, a hatása megszűnése után pedig a ráncok nem lesznek mélyebbek. Amennyiben a kezelést követően megmaradnak sekély ráncok, ezeket hyaluronsavas kezeléssel érdemes a továbbiakban egyengetni.

Ha Ön is vágyik a fiatalosabb megjelenésre, érdemes felvennie a kapcsolatot egy olyan orvos esztétikai klinikával, ahol Ön az első.

A Porta Bella Vita esztétikai klinikára bátran bízhatja magát!

A Porta Bella Vita csapatának célja, hogy tapasztalt szakemberek és hozzáértő orvosok által egyénre szabott kezelések révén segítsék a pácienseket a kívánt eredmények elérésében, akár botox kezelésről, vagy bármilyen más arc-, bőr- vagy testkezelésről legyen szó.

A kezelések teljesen biztonságosak, kérdéseire és aggályaira pedig minden esetben átfogó választ kap a konzultációk során, valamint az utókezelésekről is világos képet festenek.

Válassza a szakértelmet, az átható figyelmet és fókuszt, amely csak Önre irányul: szépüljön a Porta Bella Vitával, ismerje meg a webshopon elérhető termékeket is.