Innováció a felmosó vödrök piacán: Vileda Ultramat Turbo

0
40

A modern háztartásokban a tisztaság és higiénia fenntartása elengedhetetlen. Ebben nyújt kiemelkedő segítséget a Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szett, amely a hagyományos takarítási eszközök legújabb generációját képviseli. Az egyedülálló technológiai megoldásokat és kényelmet kínáló eszköz igazi Jolly Joker a mindennapi padlótisztításhoz, pedig az ember azt hinné, ezen a piacon az elmúlt 100 évben semmilyen fejlesztés nem történt…

Könnyű és kényelmes tisztítás

A Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szett egyik legnagyobb előnye a felhasználóbarát kialakítása. A pedálos csavarókosár lehetővé teszi, hogy a felmosófejet lehajolás nélkül csavarjuk ki, így a kezek tiszták és szárazak maradnak a tisztítás során. Ez különösen hasznos azoknak, akiknek hát- vagy ízületi problémáik vannak, mivel nem kell többé hajlongani a felmosás közben.

A felmosópárna mikroszálas anyagának köszönhetően még az odaszáradt szennyeződéseket és a makacs foltokat is megbízhatóan eltávolítja. A párna kézzel is kimosható, de akár 60 fokon mosógépben is tisztítható, így mindig higiénikusan tiszta marad.

vileda.png

Minden padlótípusra alkalmas

Az Ultramax Turbo felmosó vödörben található lábbal kezelhető csavarókosárnak köszönhetően a felmosópárna nedvességtartalmát pontosan az Ön igényeihez igazíthatja. Ezáltal a Vileda Ultramax Turbo minden padlótípusra alkalmas, legyen az parketta, laminált padló, csempe vagy bármilyen más felület.

A mikroszálas párna képes a baktériumok és vírusok több mint 99%-át eltávolítani csupán vízzel*, durva vegyszerek használata nélkül. Ez nem csak a környezetet védi, hanem biztonságosabbá teszi az otthoni környezetet is, különösen kisgyermekek és háziállatok számára. A párna OEKO-TEX® STANDARD 100 minősítéssel rendelkezik, ami garantálja, hogy a termék nem tartalmaz káros anyagokat.

Fenntartható megoldás

Az Ultramax Turbo több mint 30%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz, és Európában gyártják, ami csökkenti a szállítással járó CO2-lábnyomot. A Vileda elkötelezett amellett, hogy környezetbarát technológiákat és módszereket alkalmazzon, és folyamatosan fejleszti termékeit, hogy csökkentse azok környezeti hatását.

A teleszkópos nyél 55-125 cm között állítható, így mindenki a saját testmagasságához igazíthatja a felmosót. A felmosófej könnyen levehető és cserélhető, a párnát pedig akár mosógépben is moshatjuk, így mindig tiszta eszközzel dolgozhatunk. Felmosás után a nyelet napfénytől védett, száraz helyen tároljuk, hogy meghosszabbítsuk az élettartamát.

A Vileda Ultramax Turbo pedálos felmosó szett a modern háztartások nélkülözhetetlen eszköze. Kényelmes, hatékony és környezetbarát megoldást kínál a mindennapi takarításhoz. A felmosópárna kiváló tisztítóereje és a felhasználóbarát kialakítás biztosítja, hogy a padló mindig ragyogóan tiszta legyen, minimális erőfeszítéssel. Ha Ön is szeretné megtapasztalni a Vileda Ultramax Turbo nyújtotta előnyöket, ne habozzon beszerezni ezt a kiváló felmosó szettet az alábbi linkre kattintva: Vileda Ultramat Turbo szett a Sigron.hu-n

*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

Képek forrása: Vileda.hu