Lézerkezelések már elérhető közelségben Hévízen is! (x)

0
195
Lézerkezelések elérhető közelségben Hévizen

A technológia fejlődéséből számos tudományterület profitál, melyek között kiemelkedő az orvostudomány, a kozmetológia és a szépségipar. A lézertechnika fejlődése új irányokat nyitott e területeken, az orvosi lézer segítségével korábban csak műtétileg gyógyítható betegségeket, elváltozásokat lehet, hatékonyan, noninvazív módon kezelni.

A változás és változtatás lehetősége adott

Sokan gondolják, hogy komolyabb gyógyászati kezelések leginkább a fővárosunkban érhetők el. Szerencsére ez nem így van, a hévízi Hotel Európa Fit****superior lézerközpontjában olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatások egész sora található, amelyre korábban nem volt példa. Hazánkban először alkalmazott lézeres technikákkal, professzionális szakemberekkel dolgoznak, akik nemcsak a magas szintű tudományos eljárásokat, hanem az embert helyezik a középpontba.

Az Európafit szállodának máig az egészségmegőrzés a fő profilja, és a tradicionális hévízi gyógykezelések és megelőző szolgáltatások mellett fokozatosan megjelentek az új, innovatív eljárások, melyek a környéken egyedülállóan itt elérhetők.

A lézertechnológia nőgyógyászati és esztétikai alkalmazásával a szállodába érkező vendégeknek és külsős pácienseknek módjukban áll egy sor olyan betegséget és elváltozást orvosolni, amely jelentősen javítja testi-lelki egyensúlyukat, életminőségüket. 

A bőrgyógyászat és nőgyógyászat, mint két fő terület

A bőrgyógyászat terén az esztétikai lézerkezelések rendkívül népszerűek, hatékonyan kezelhető az idősödő arcbőr, szemkörnyék, nyak és dekoltázs már a korai jeleknél, de a későbbi erősebb elváltozások esetén is, de zsírbontásra, akne vagy stria eltávolítására is hatékonyan használható. A kezelések hatására sokan kapják vissza a fiatalabb korukra jellemző bőrüket, ezáltal boldogságukat.

Az idősödéssel járó hormonváltozások, a várandósság, a szülés mind olyan tényezők, amelyek befolyással vannak a női test alakulására. Vannak problémák, amelyek tornával, tudatos odafigyeléssel és fegyelemmel megoldhatók, de ha ez nem bizonyul elegendőnek,  a nőgyógyászati intimlézer technikák olyan megoldásokat vonultatnak fel, amellyel az életminőségben ezidáig nem remélt és nem tapasztalt pozitív változások állhatnak be.

Már külsősöknek is

Az Európafitben az orvosi lézeres kezelések nem csupán a hotelben megszálló vendégek, hanem a  külsős vendégek számára is elérhetők, illetve bizonyos kezeléseknél a szálloda exkluzív kényelmi szolgáltatást kínál kínál a külsős páciensek számára a kezelésekre való ráhangolódás lehetősége érdekében. A részletekről tájékozódjon a szálloda honlapján.