A legjobb okosórák a hazai és külföldi felhasználók szerint

0
489
okosóra

Ma már szinte el sem tudjuk képzelni az életünket az okoskütyük nélkül, amikkel egyszerre több mindent is tudunk csinálni. Mára már az okosórák is teret hódítottak maguknak, lassan minden második vagy harmadik ember kezén észrevehetjük őket.

Ha épp vásárlás előtt állsz, akkor előbb vagy utóbb valószínűleg benned is megfogalmazódik a kérdés, hogy melyek a legjobb okosórák? Erre persze nincs egyértelmű válasz, hiszen mindannyiunknak más igényeink, elvárásaink vannak. A hazai és külföldi felhasználók véleménye alapján összeállított lista viszont sokat segíthet a döntésben.

Apple Watch SE: egy igazi klasszikus darab

Nem is az Apple lenne, ha nem akarna lépést tartani az általa gyártott okosórákkal. Az SE széria mindent tud, amit egy ilyen kiegészítőtől elvárhatunk, sőt. talán egy kicsivel többet is nyújt. Az általános funkciók mellett olyan adatokat is meg tud mutatni, amik kifejezetten a sportos, egészséges életvitelhez kapcsolódnak. Az intelligens funkciókhoz pedig modern, letisztult dizájn és 50 méter mélységig vízállóság is társul. Szóval az Apple Watch SE méltón került a legjobb okosórák listájának élére.

Samsung Galaxy Watch: a legjobb az unisex okosórák között

Természetesen a dél-koreai gyártó cég is előállt már az okosóráival. Úgy tűnik mind közül a Samsung Galaxy Watch a legnépszerűbb. Ez egy unisex darab, bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfiak körében jobban elterjedt. Ebben valószínűleg szerepet játszik a robosztus megjelenése, aminek köszönhetően remekül mutat egy férfi csuklóján. Rendkívül felhasználóbarát rendszerrel rendelkezik és nemcsak az Android, hanem az iOS készülékekkel is összepárosítható, ami nagyon sokoldalúvá és rugalmassá teszi a használatát.

Apple Watch Series 6: a legjobb női okosóra

A hölgyeket sem akartuk kihagyni a sorból, így egy igazi női okosórát is hoztunk, méghozzá az Apple-től. A 6-os széria kifejezetten a nők igényeire szabott dizájnnal rendelkezik, mindamellett, hogy sokféle funkció elérhető rajta. Ráadásul kiemelkedő strapabíróság jellemzi, a kijelzőt ugyanis az ion-x üveglap védi.