Mit érdemes tudni az IP44 védettségű mennyezeti lámpákról?

0
156
Mit érdemes tudni az IP44 védettségű mennyezeti lámpákról

Amennyiben te is szeretnél egy (vagy több) IP44-es mennyezeti lámpát vásárolni, akkor nem árt közelebbről is megismerkedned a tulajdonságaival. Az alábbi cikkben számos jellemzőjét bemutatjuk annak érdekében, hogy magabiztos döntést hozhass.

IP44-es mennyezeti lámpák

Az Alkonylámpa webáruház mennyezeti lámpák széles választékával vár, köztük megtalálhatod az IP44-es változatot is. Termékeik világszerte ismert és elismert gyártóktól származnak, ami garanciát jelent a minőségre és a megbízhatóságra. Könnyen és gyorsan megtalálhatod az otthonod stílusához legjobban passzoló darabot, így a világítási rendszered kiépítése nem jelent majd gondot.

Az IP44 védettségű mennyezeti lámpák minden helyiségbe kiváló alternatívát jelentenek, segítségükkel bárhol ki tudod alakítani az adott szobában végzett tevékenységeknek megfelelő fényeket. Természetes, hogy más fényviszonyok kellenek a dolgozószobába, mint a hálószobába. Akár új lakásról van szó, akár a régi felújításáról, mindenképpen érdemes górcső alá venned a kínálatot.

Modern, energiatakarékos, innovatív – mi kellhet még?

Modernebbet, kényelmesebbet és energiatakarékosabbat keresel ahelyett, ami eddig volt? Akkor most itt az alkalom a váltásra. Cseréld le a megunt és energiapazarló mennyezeti lámpákat LED-es világító eszközökre, és használd ki annak minden előnyét.

Arra a kérdésre, hogy miért válassz éppen IP44-es mennyezeti lámpákat, egyértelmű a válasz: mert minden szempontból megéri. Számos dolog miatt számít jó döntésnek:

  • Kiváló megoldás a lakásod minden helyiségében az általános világítás kialakításához.
  • Felszerelheted őket a nappalidban, a konyhádban, a fürdőszobádban, a hálószobádban vagy a vendégszobádban is. De jól működnek a dolgozószobádban vagy az előszobádban is.
  • Modern és tartós világítási megoldást jelentenek.
  • Mivel a LED technológia innovatív, így az előnyei verhetetlenek. Például: rendkívül energiatakarékosak és költséghatékonyak, hosszú élettartam jellemzi őket, és ez csupán csak három a sokféle előny közül, ami miatt oly közkedveltté vált az alkalmazásuk.
  • Állítható a fényerősségük és a színhőmérsékletük, ami a hangulatteremtésben játszhat nagy szerepet.

Mit jelent az IP44 a mennyezeti lámpa nevében?

Nem kell semmi bonyolultra gondolnod. Az IP-védettség nemzetközi jelzés, tanúsítja, hogy egy adott lámpa milyen mértékben képes ellenállni a pornak és a víznek. Ennek elsősorban a párás, nedves, vizes környezetben van nagy jelentősége, főként a fürdőszobai és a kültéri lámpák érintettek. Senki sem szeretne áramütést szenvedni, vedd komolyan az előírásokat!

Az első szám a szilárd testek elleni védelemre utal, míg a második a víz elleni védettségről tanúskodik. Az IP44 konkrét jelentése az, hogy védett az apró méretű szilárd tárgyak ellen (>1 mm) és védett a fröccsenő víz ellen minden irányból (a nem károsító mértékű szivárgás megengedett).

Az IP44-es mennyezeti lámpák a te otthonodba is “beköltözhetnek”, hiszen az előnyeik miatt megérdemlik a bizalmadat. Válassz te is közülük!