Most már nem ér a régi kifogásokkal előhozakodni!

0
123
óvszer

Alig akad olyan hölgy, aki élete során ne hallotta volna a partnerétől, párjától, hogy nem hajlandó óvszert használni, mert olyan, mintha… Ugye, nem is kell folytatnunk a mondatot, tudja mindenki magától is?

Természetesen ezek a kifogások számtalan kellemetlen percet tudtak/tudnak okozni, hiszen ez egy rendkívül hatékony és fontos védekezési mód. És ha csak perceket okozott, akkor a páros még szerencsésnek is mondható, hiszen gumi nélkül bármilyen nemi betegség könnyen elkapható, valamint a nem kívánt terhesség veszélyének kockázata is drasztikusan megemelkedik. Minden észérv az óvszer használata mellett szól, ám szerencsére a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható óvszerek már ennél többet is tudnak: például élvezetet okoznak. Mai cikkünkben meg is mutatjuk, hogyan teszik mindezt!

A bőség zavarában…

Ha megnézed az imént említett webáruház óvszereinek a széles választékát, akkor bizony eszedbe sem fog jutni semmi kifogás a használatuk ellen. A teljesség igénye nélkül mutatjuk, hogy mi áll a párok rendelkezésére:

  • Elsőre talán az anyag a legfontosabb, hiszen bár mindenki azt gondolja, hogy latexből készül az összes óvszer, akad latexmentes is, így akik érzékenyek, ők sem maradnak megfelelő védelem nélkül.
  • Természetesen a méretet tekintve is többféle változat kapható, ugyanakkor óva intünk mindenkit attól, hogy a nem megfelelő méretet válassza. Nem nehéz kitalálni, hogy sem a túl nagy, sem a túl kicsi méret nem lesz megfelelő, és nem nyújtja majd azt a védelmet, ami miatt a használatára elméletileg sor kerül.
  • Extravékony verziót is lehet vásárolni, így mindjárt ki lehet fogni a zoknis hasonlat prófétáinak a vitorlájából a szelet.
  • Sőt, akár ízesített vagy akár a felületén “mintás” darabokat is lehet a fentebb említett webshopban találni, ami a klasszikus gumiszagot is kiválóan közömbösíti. De lehet még tovább is fokozni, mert már különféle luxuskategóriás darabok is beszerezhetőek: a méhsejtrácsos technológia csak egy ezek közül.

Ugye, hogy már messze nem olyan silány a felhozatal? Sőt, akár az ejakulációt is lehet egyes változatokkal késleltetni, ami valljuk be, olykor kapóra tud jönni!

A helyes használat félsiker!

Persze fabatkát sem ér semmilyen óvszer, ha nem a megfelelő méretet szerzed be, ahogy azt a fentiekben már írtuk. Ehhez nem árt méretet venni magadról, amelyet egy cérna segítségével könnyen megtehetsz.

Szintén fontos a felhelyezés, valamint az is, hogy használat előtt meggyőződj arról, hogy sértetlen mind a csomagolás, mind pedig az óvszer maga.

Tárolni is tudni kell!

És ezzel ki is térnénk zárógondolatként a tárolás módjaira: szigorúan tilos farzsebben vagy egyéb zsebekben begyűrve tartani, hiszen a hő hatására is tönkremehet, valamint mechanikai sérülések is érhetik, amely pedig csorbát ejt majd a védelmi képességein.