Mostantól lehet esztétikus is a táblák falra történő rögzítése!

0
196
reklámtábla

Szinte alig akad olyan szervezet vagy intézmény, ahol ne merülne fel az igény arra, hogy ilyen vagy olyan okokból kifolyólag felszereljenek táblákat a falra. A lehető legkevesebb esetben történik mindez pusztán dekorációs céllal, hiszen a tábláknak szinte minden esetben funkcionális szerepük is van.

A táblák, amelyek a leggyakrabban műanyagból készülnek, információt adnak, elirányítanak, felhívják a figyelmet fontos dolgokra. Ám ezeknek a felszerelése eddig nem éppen a legideálisabb módon történt, így ezért is van az, hogy a Reklámeszköz.hu fém táblarögzítője felkerült a palettára. Igazi hiánypótló termékről van szó, mai cikkünkben pedig azt is megmutatjuk, hogy miért is az.

Hogyan történt eddig a táblák rögzítése?

Minden bizonnyal mindenki számára ismert látvány a fehér műanyag tábla, amelynek négy csücskében ott “virít” a csavar feje. Nem túl esztétikus látvány, sőt, mondhatni elég kókler munkának is tűnhet a laikusok számára.

Aki azonban már próbált ilyet felszerelni, az pontosan tudja, hogy más mód ezidáig nem igazán létezett.

Sőt, bátran kijelenthetjük, hogy a négy aprócska pötty egészen eltörpült a tábla cseppet sem dekoratív módon történő meghajlása mellett. Mert sajnos a rögzítés nem tette azt lehetővé, hogy a faltól egyenlő távolságra tartsa a táblát, a műanyag pedig könnyen vetemedik, így még kevésbé volt szemet gyönyörködtető a látvány. Legalábbis ezidáig.

A megoldás a fém táblarögzítő!

Tavaly év végén a fent említett reklámeszközöket gyártó és forgalmazó vállalkozás hiánypótló termékkel állt elő, méghozzá a fém táblarögzítővel, amely a klasszikus, fentebb említett csavaros verziót volt hivatott felváltani. Mutatjuk, hogy miként!

  • Mivel nagy felületen érintkezik a táblával, ezért masszív megfogatást képes biztosítani.
  • Mivel a csavarok hossza megfelelő, ezért ideálisak akár vastagabb táblák felfogatásához is.
  • A csavarokon nincsen horony, sem semmi más zavaró elem, ezért esztétikai szempontból is ideális ez az új kialakítás.
  • A biztonság miatt sem kell aggódni, hiszen csavarhúzóval nem lehet eltávolítani a táblákat, így a rongálás lehetőségétől sem kell tartani.

Időt takarítunk meg!

Persze akad jó néhány olyan szervezet, amelyik tökéletesen elboldogul a falon lévő táblák nélkül is. Azonban mindenképpen érdemes megfontolni a használatukat, hiszen azzal, hogy megfelelően kitáblázunk mindent (ki dolgozik egy-egy irodában, melyik részleg merre található, mire kell odafigyelni, mit szabad és mit nem), rengeteg időt és energiát megspórolunk mind saját magunknak, mind a kollégáinknak. 

Mivel senkit sem kell kérdezgetni, így mindenki tud dolgozni, illetve még a látogató/ügyfél/kolléga is gyorsabban megtalálja majd azt, amit keres, így igazán win-win lesz a helyzet. A hab a tortán pedig az lesz, hogy a Reklámeszköz.hu fém táblarözgzítőjének a segítségével mindezt még esztétikusan is tudjuk megtenni!