Online képszerkesztők – ingyenesek, látványosak és praktikusak

0
513
online kepszerkeszto

Az online képszerkesztő programok elképesztően színes spektrumot ölelnek fel – izgalmas világ ez, amelyben kezdőként belecsöppenve, hirtelen azt sem tudjuk, hogyan és melyik alkalmazással kezdjük a közelebbi ismeretségkötést. Aggodalomra semmi ok! Mostani bejegyzésünkben kifejezetten azoknak szeretnénk segíteni, akik kellő affinitás, no meg jó adag lelkesedés fejében alig várják, hogy elmerülhessenek az online képszerkesztők kínálatában!

A minőséget minden esetben kötelezően meg kell fizetnünk?

Szerencsére nem! Az online képszerkesztő programok gazdag táborában szépszámmal találhatunk teljesen ingyenes alkalmazásokat. Senkit ne tévesszen meg a tény, miszerint ezekért a programokért nem kell fizetnünk! Azok kifejezetten a kezdők és a haladók igényeit is kielégítik, és ahogy a tapasztalat mutatja, nagy kedvet csinálnak a további fejlődéshez, profi programok kipróbáláshoz. Az alapokat tehát ezekkel a képszerkesztőkkel kielégítően lefektethetjük – mutatunk néhány kihagyhatatlan programot a palettáról!

Igazi közönségkedvenc: Canva online képszerkesztő

Látványos, könnyű a használata, böngészőbarát és költségmentesen a miénk lehet – kívánhatunk-e ennél többet egy online képszerkesztőtől? A Canva megadja számunkra azt a fajta szabadságot, ami leendő képszerkesztőként, grafikusként a szárnyunk bontogatásához kell. Tapasztalatszerzés gyanánt tökéletes.

Ingyenes képszerkesztő program a finom elegancia jegyében, avagy Pixlr

Az ingyenes képszerkesztő program soraiból a Pixlr látványos, emellett egyszerű megoldásaival, ámulatba ejtő képi világával, gazdag tartalmával tűnik ki. A program igazán népszerű a maga kategóriájában, és nemcsak a kezdők szívét dobogtatja meg: haladók éppúgy szívesen használják az alkalmazást az egyedisége, elegáns megoldásai miatt. A praktikus program támogatja a rétegek használatát is – ez pedig nem mondható el minden ingyenes applikációról.

Ingyenes és az is marad: Fotor online képszerkesztő

Felhasználóbarát a javából, egyszerű és praktikus, emellett a funkciók gazdag tárháza: ez a Fotor ingyenes képszerkesztő program, ami szinte minden igényes kezdő felhasználó keze alatt megfordul. Használjuk bizalommal, az alapokat egészen biztosan sikeresen elsajátíthatjuk az alkalmazással. A Fotor másik vonzó tulajdonsága, hogy az egyik népszerű funkciójának köszönhetően („batch processing tool”), egyszerre több képet is kényelmesen megszerkeszthetünk, ezáltal spórolva meg tetemes mennyiségű időt és energiát. Túl sokat azonban ne várjunk a programtól, a haladóknak már nem sok újat tud nyújtani.