Hangolódj a nyárra a legjobb online rádiókkal!

0
32

Végre itt az igazi nyár, a hőmérő higanyszála az egekben, szép lassan megtelnek a strandok, az iskolákban kitört a nyári szünet, és már közeleg a várva várt szabadság és nyaralás ideje is… legalábbis a többség számára.

Ám míg egyesek nagyon intenzíven élik át a “nyár feelinget,” addig másoknak még nem sikerült igazán felvenniük az évszak ritmusát. Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, akkor ideje cselekedni, hiszen pikkpakk azon kapod majd magad, hogy újra beköszöntött az ősz, és te ki sem élvezted a nyár örömeit.

Ne hagyd veszni a kalandokat, hangolódj a nyárra, amiben segítenek a MyOnlineRadio weboldalán elérhető online rádiók!

Vidáman induló nyári reggelek

Használd ki, hogy korán világosodik, és végre nem vaksötétben kell felkelned reggelente. Ha egyébként minden napod sietősen kezdődik, akkor állítsd az ébresztőórát egy kicsit korábbra (úgyis világos lesz már ekkor is), és készülődj komótosan, kényelmesen.

Miközben öltözöl és kávét főzöl, a háttérben szóljon halkan a rádió. Ha vidám napindításra vágysz, akkor előszerettel ajánljuk Balázsék műsorát a Rádió1-en, náluk ugyanis garantált a jó hangulat.

Fogd a bögre frissen főtt kávét, és ülj ki vele a teraszra vagy az erkélyre, miközben gyönyörködsz a felkelő nap első sugaraiban. Ugye, hogy mennyivel pozitívabb hangulatban indul így a nap?

A legjobb nyári dalok napközben

Rengeteg olyan zeneszám létezik, ami hozza azt a tipikus nyári hangulatot, akár a szövege, akár a dallama miatt. Nem, itt most nem az olyan ősrégi, elcsépelt szerzeményekre gondolunk, mint a Balatoni nyár, a Pancsoló kislány, vagy a Macarena, ugyanis vannak ennél modernebb, kevésbé “agyonjátszott” slágerek is.

Ilyen például Dua Lipa – Dance the Night, Calvin Harris – Summer, Lana Del Rey – Summertime Sadness, Robin Schulz – Sun Goes Down, Mr. Probz – Waves, David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue), de nem maradhat ki a felsorolásból az imént említett francia DJ és producer legújabb szerzeménye, az I don’t wanna wait sem, melyet a OneRepublic-kal közösen készített, és garantáltan a nyár egyik slágere lesz.

Ez még mindig csak néhány példa az olyan dalokra, melyeket hallva azonnal nyári hangulatba kerülsz, és szerencsére a rádiók is gyakran játsszák őket. Így ha napközben bármikor szükséged lenne némi instant jókedvre, akkor keress csak egy szimpatikus rádióállomást.

Esti fesztiválhangulat

Nincs nyár óriási bulik, fesztiválok és koncertek nélkül. Ilyenkor azt sem bánjuk, ha hőség van és nyakig porosak (vagy épp sárosak) leszünk, hiszen őrülten tombolni a tömegben, miközben épp a kedvenc előadónk játssza a talpalávalót a színpadon… nos ez olyasmi, amire nagyon jólesik visszagondolni a komor, hideg téli estéken.

Hazánkban is rengeteg fesztivál várja a bulizókat az idei nyár folyamán is, jobbnál jobb felhozatallal. A Balaton Soundon például elcsíphetjük Laidback Luke-ot, a Lost Frequenciest, Paul Kalkbrennert, a Purple Disco Machine-t, Timmy Trumpetet, hogy csak néhány nagyobb nevet emeljünk ki az idei lineup-ból. Amíg pedig nem jött el a buli ideje, hallgasd kedvenceidet a rádióban!