Michele Morrone

0
550

Michele Morrone Olasz színész
Született – 1990. október 03. Melegnano, Olaszország.
Állampolgárság – olasz
Nettó vagyon – 1 millió dollár
Michele Morrone színész és énekes. 1990. október 3-án született az olaszországi Melegnano városában. Színházi tanulmányait a Teatro Fraschini Di Pavia színházban végezte.

Michele Morrone elvált
Michele Morrone 2014-ben házasodott Rouba Saadehhez, egy népszerű tervezőhöz. Két fia van, Marcudo Morrone és Brado Morrone. Michele és Rouba 2018-ban váltak el egymástól. Michele szüleiről nincsenek információk. A hírek szerint még mindig tartja a kapcsolatot a feleségével.

Michele Morrone depressziós állapota
Miután elvált Rouba Saadeh-től, súlyos depressziós állapotba került. Egy Instagram-posztban megemlítette, hogy mindent ott akar hagyni, és nem akar többé színészkedni. Kertészként is dolgozott egy távoli faluban, mert nem volt pénze. Egy évvel a válása után azt tervezte, hogy újra a színészi karrierjére koncentrál.

Michele Morrone filmek, színészi karrier

Karrierjét színházi darabokban játszott kisebb szerepekkel kezdte. Miután tapasztalatot szerzett a szakmában, főszerepeket kezdett játszani a színházban. Ekkoriban filmes meghallgatásokat is tartott. Játszott az ‘Il tempo di una sigaretta’ című filmben. Michele Morrone szerepelt a ‘Che Dio co aiuti’ című drámasorozatban is. A színészt 2012-ben beválogatták az ‘E la vita continue’ című film főszerepére. Néhány projektjei közé tartozik a Sirene, El juicio (Il processo), Come in Delfino, Renata Fonts, Squad 6, Medici, The Process, Milly Carlucci és mások. 2019-ben Michele Morrone lehetőséget kapott, hogy eljátssza Luigi főszerepét a ‘Bar Joseph’ című filmben. Híres lett, miután 2020-ban eljátszotta Massimo főszerepét a 365 Days című filmben. Anna Maria Sieklucka szintén szerepelt a filmben, és Laura szerepét alakította.

Michele Morrone énekesi karrierje
Michele Morrone hivatásos gitáros és énekes. Egyik leghíresebb dala a ‘Feel It’, amely a ‘365 Days’ című filmben szerepelt. Kiadott egy albumot ‘Dark Room’ címmel. Az albumon található dalai között szerepel a Hard For Me, Watch Me Burn, Do it Like That, Rain in The Heart és még sok más.

Michele Morrone YouTube-csatornája
Michele több mint 169K feliratkozót és összesen 35 millió megtekintést szerzett a csatornáján (2020. június 8-án). A YouTube-hoz 2020. január 16-án csatlakozott. A legnézettebb videó a csatornáján a Feel It című dal klipje, amely 14 millió megtekintést ért el.

Michele Morrone Instagramja
Michele 2015. augusztus 20-án csatlakozott az Instagramhoz. Nemrég elérte az 1 millió követőt az Instagramon (2020. június 8-án). Michele Morrone néhány stílusos fotózásáról készült képet töltött fel az Instagramra.

Michele Morrone nettó vagyona kb. 1 millió dollár
A hírek szerint Michele Morrone nettó vagyona 1-5 millió dollár között van. A műsoraiért is szép összeget kér el. Márkaszerződésekből is keres. Olyan márkák által támogatott, mint a Dolce & Gabbana, Falconeri és még sok más.

Összefoglalva,
A tetoválásokat is szereti. Michele Morrone szeret lovagolni is.